Sok háziasszony hallott már róla, de az igazat megvallva sokan nincsenek teljesen tisztában a használatával. Sok tévhit is kering a színfogó kendőről, így itt volt az ideje egy olyan cikknek, ami rendbe teszi a témát, azaz a háziasszonyokat segítő színfogó kendő használatáról szól.

Még mielőtt bele is mennénk a tévhitek sokaságába, hogy hogyan is működik a színfogó kendő, egy másik nagyon fontos tévhitet kell eloszlatnunk. Sokan gondolják úgy, hogy a színfogó kendő alapjában véve arravaló, hogy a színes és fehér ruhákat egyszerre kényelmesen lehessen kimosni.

Nos ez nem igaz!

 

 

színfogó kendővel a színes ruhák védelmébenUgyan a Paclan színfogó kendő az egyik legjobb hatékonyságú a piacon és abszolút elképzelhetőek olyan mosási helyzetek ahol remekül helytállna, még egy gonosz színét eresztő piros koktélruha és egy gyönyörű fehér üzleti tárgyalásokon használt fehér férfi ing másfél órás össze ölelkező programján, – igen még a mosásról beszélünk – de alapjába véve a színfogó kendőt nem erre találták ki.

Mire jó akkor a színfogó kendő?

Rengetegen várjuk már a tavaszt, hogy előkerülhessenek a szürkés, feketés téli ruhatárat leváltó különböző színű tavaszi ruhák. Minél inkább a tavaszba,utána pedig a nyárba megyünk át annál színesebb és a mostani divatot követve egyre rikítóbb és különböző színű ruhadarabok lesznek ruhatárunkban.

Persze nem kivétel egy olyan ruha sem ami mondjuk fekete-fehér színű itt-ott csíkos, vagy akár több színből összetett ruha.

Ilyen ruhák nemcsak a színüket veszítik el idővel, hanem egyik szín átvándorol a másikra, amit szabad szemmel nem lehet észrevenni, de az idő múlásával a fehér színek halványan elszíneződnek, a kontrasztos színek pedig megfakulnak.

Ha egy kicsit nem figyelünk oda, hogy hogyan és milyen módon kell mosni az aktuális ruhaneműt, vagy netán az egyiket véletlen össze fogjuk kedvenc tavaszi ruhadarabunkkal, akkor bizony máris meglehet a mosási baleset.

 

mosogepben a színfogó kendő

 

Az ilyen esetekben segít például a Paclan színfogó kendő, ami ilyenkor garantáltan megkíméli a színek átvándorlását.

Tehát a színfogó kendő nem abban segít, hogy a két ismert nagy mosáscsoportot, azaz a fehéreket és a sötéteket, vagy színeseket egybe lehessen mosni, hanem a különböző mosószer és hő hatására kioldott színanyagokat fogja meg és ezáltal megvédi a kedvenc ruhadarabjainkat.

Van olyan aki ezt már kipróbálta?

Sokan borzasztóan szkeptikusak az ilyesfajta csodaszerekkel szemben, de rögtön el is mondjuk mi a megoldás hogy meggyőződhess arról hogy mennyire tökéletes a Paclan színfogó kendője.

Bárki aki eddig kipróbálta csak kis lépésekben haladt, trenírozva magát a nagyobb mosási kihívások elé. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen amikor legelőször ki fogod próbálni a Paclan színfogó kendőjét, már az átlagos kevésbé színes ruhadarabok esetében is jön majd a…

Döbbenet!

Már az első esetben is amikor meglátod a színfogó kendőt rájössz, hogy eddig nem is tudod hogyan élhettél nélküle. A színminták kendőn ragadt darabkái vissza idézik a múltból azokat a kedvenc ruhadarabokat, melyek mosási baleset áldozatává estek és ha akkor lett volna színfogó kendő, akkor még talán idén tavasszal is tündökölhetnénk benne egy kedves esti séta során.

 

Színes ruhák

Egy kendő 20 mosásra!?!?

Nos igen. Míg általában az egyszerűbb színfogó kendők, csak egy mosásra elegendőek, a Paclan terméke annyira meggyőző, hogy egyetlen kendőt felhasználhatunk 20 mosásra. A termék csomagoláson van egy nagyon praktikus perforált rész, ahol a 20 db külön kis címkét eltávolíthatjuk, ezzel is megkönnyítjük a számolást és azt is látjuk, hogy mikor kell nemsokára új színfogó kendőt vásárolnunk.

Mert ez bizony érdemes megvenni újra és újra!

Nem kell, hogy egykori talán nem kedvelt matematika tanárnőnk bőrébe bújunk ahhoz, hogy kiszámoljuk azt, hogy egy-egy mosás alkalmával akár több százezer forintnyi ruhát is betettünk a mosógépbe. Ilyenkor mindegy lesz, hogy az olcsóbb, vagy drágább ruhadarabok egyike fog rakoncátlankodni, ha megtörténik a baj, akkor már nem lesz mit tenni.

Ha a mosógép kivezetése a fürdőkádban landol, akkor elég könnyű megállapítani hogy az egyik ruha engedi a színét vagy sem. Amennyiben modernebb az elvezetése és ez be van vezetve a falba, így a színét nem látjuk a víznek és esélyünk sincs rádöbbenni, hogy a gyerek új tréning gatyájának kék színe épp most lép kölcsönhatásba a nagymama 1972-es neon zöld felsőjével, melyen ugyan az “én vagyok a diszkó királynő” angol felirat már kissé megkopott, de ha a kék nadrág azt tönkreteszi, akkor ezt biztos igen sokáig fogjuk hallgatni a nagyitól minden ünnepi ebéd alatt.a szinfogo kendőmet nem adom

 

Így már láthatjuk, hogy a Paclan színfogó kendője nemcsak a ruhákat védi, de a kapcsolatokat is ápolja.

 

Próbáld ki a színfogó kendőt, és győződj meg róla az első 20 mosás alatt, milyen hatékonyan is védi a ruhádat.


No comments so far.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
A nevedA neved
Email címEmail cím
WEBOLDALWEBOLDAL