Ebben a sorozatunkban azokat az idő és pénztárcakímélő megoldásokat fűzzük egy csokor alá, melyiket az okos háziasszony kelléktárából merítettük. Elsősorban takarítás közeli ötleteket próbáltunk nektek összegyűjteni, de van pár olyan is ami a ház, vagy lakás körüli dolgokban segít.

Mi az ami segít nekem otthon?

Van a Paclan termékek között valami amit, hogy ha meglátsz biztosan nem gondolnál első körben a takarításra, vagy arra milyen jó szolgálatot tehet neked a mindennapokban. Számtalan problémának a segítője Ő és alapjában egy kellemes könyv mellé elkészített kávéhoz sokkal több köze van, mint a takarításhoz.

Ő nem más mint a kávéfilter!

Most elképzelhető, sokan néznek nagy tágra zárt szemekkel, hogy mit is keres a konyhán kívül a kávéfilteres doboz. Ugyan külföldön már sokkal előrébb járnak ennek a felhasználásában a ház körüli munkák terén, csak úgy mint hagyományos felhasználásával, viszont egy biztos amennyiben kipróbálod nem fogsz tudni le kattanni róla!

 

Az első és talán legfurább módja a Paclan kávéfilter felhasználásának rögtön a gardróbban keresendő. Tegyél pár teáskanálnyi szódabikarbónát egy kávéfilterbe, majd felül csomózd meg mind egy kis tasakot és a végét, hogyha kell zárd le egy befőttes gumival. Helyezd azt be a cipőbe és ezzel tökéletesen semlegesíti napközben felgyülemlett szagokat.

 

Köztudott hogy a gyógyteákat úgy kell elkészíteni hogy azok fémmel ne érintkezzenek, így a különböző térhatároló fémek helyett remek megoldást nyújt a Paclan kávéfilter ismét. A különböző gyógyfüveket, vagy lehet az általános teafű, az előbbi módszerrel kell pár kanállal bele helyezni a teafilter közepére. Ezek után zsineggel csomózzuk össze a végét és így máris egy kész teafilterré varázsoltuk az alapanyagot.

 

A másik szuper ötlet főzéskor és sütéskor segít!

Ki ne ismerné azt a jelenséget amikor sütéskor a kiszedő, vagy megfordító alkalmatosságot óriási zsír halmazt hagynak a munkaasztalon. Alapjában véve egy ilyenre kitalált tartót tud helyettesíteni tökéletesen a kávéfilter. A hagyományos boltokban kapható kifejezetten erre szánt társaikkal ellentétben, óriási zsírfogó tulajdonsággal rendelkezik, így nagyobb részét felfogja a kiszedő lapátok okozta folyadéknak. Ezek után biztosan szükséged lesz még valamilyen Paclan szivacsra a takarításhoz, de bizton állíthatjuk az előbbi módszerrel sokkal könnyebb dolgod lesz!

 

 

Kedvenc mikrohullámú sütőnkre mutatunk be a Facebook oldalunkon is praktikákat, ami igen megkönnyíti a mikró tisztán tartását, viszont úgy gondoljuk hogy sokkal jobb a szennyeződést megelőzni. Léteznek a piacon különféle takaró eszközök, melyek a mikróban használatosak, de amennyiben ez nincs kéznél akkor a kávéfilter ismét színre lép! Simíts ki egy Paclan kávéfiltert, majd Fordítsd meg azt és így helyezd a melegíteni kívánt étel tetejére mintegy fedőt. Ezek után ha valami kikívánkozik jönni nagy hő hatására, akkor azt a kávéfiltered tökéletesen felfogja.

 

 

És mi van a fürdőszobával?

Ki hinné, de a kávéfiltert még a fürdőszobában is használhatod. Ha a kávéfiltert ecetbe mártod és bedobod a szennyes közé, akkor bizony semlegesíti a rossz szagokat és amennyiben még illóolajat is hozzá adsz akkor illatosabbá teszi majd a ruhát. Nem szabad elfelejteni, hogy meg kell védeni a ruhákat a színektől is. Szerencsére nem kell messzire menni, hiszen a Paclan háza táján van erre egy remek termék, melyet ki hinné színfogó kendőnek neveznek. Ha ilyet még nem használtál próbáld ki egyszer, garantált döbbenetes lesz a hatás!

 

Az említett kávéfiltereknek van még egy nagyon érdekes tulajdonsága… Remek kávét lehet a segítségükkel készíteni. Érdemes egyszer kipróbálni a különbséget egy főzött kávé és egy kávéfilterrel elkészített között.

TUDTAD?

Ahhoz, hogy mindig ugyan olyan filteres kávét tudj készíteni érdemes mindig 3 perc környékén tartani az elkészítési időt!

Hamarosan újabb modern felhasználású házi tippel jelentkezünk, addig is nézd meg a takarítási tippek menüpontot, vagy látogass el Facebook oldalunkra ahol rengeteg takarítással kapcsolatos információt találsz minden nap.


No comments so far.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

COMMENTCOMMENT
A nevedA neved
Email címEmail cím
WEBOLDALWEBOLDAL